In de media

Het aantal daklozen is de afgelopen 10 jaar verdubbeld tot zo’n 40.000. Een groot deel daarvan valt in een relatief nieuwe categorie: Economisch daklozen, ook wel zelfredzame daklozen genoemd. Een week lang was Regenboger Malika Amghar, van het steunpunt Economisch daklozen, bij NPO Radio Spraakmakers te horen. De centrale vraag was: Hoe kunnen we economische daklozen op een goede manier helpen. Elke dag stond een ander aspect van deze problematiek centraal.

BELUISTER DE RADIO 1 REPORTAGES:

OVER ONDER DE PANNEN IN BEVERWIJK:

 

Partner worden?

Onder de Pannen zou niet bestaan zonder de bijdrage en ondersteuning van onze partners en samenwerkingen.

Ook partner worden? Overleggen over de mogelijkheden? Bel op 020 53 17 600
 

Vastgoedhouders

De Regenboog Groep ondersteunt economisch daklozen, maar kan dat niet alleen. We doen een​ oproep aan vastgoedeigenaren en institutionele beleggers om bij te dragen aan de oplossing van het huisvestingsprobleem van economisch daklozen.

De Regenboog nodigt (particuliere) vastgoedbezitters uit om lege kamers of onbenutte woonruimtes beschikbaar te stellen tegen een redelijke huur. Gebruikmakend van bestaande middelen kunt u bijdragen aan een oplossing voor een groep kwetsbaren in de samenleving. Onder de Pannen faciliteert de huisvesting van de economisch daklozen in (tijdelijk) leegstaande panden. Zo wordt elke m2 woonruimte optimaal benut, wordt leegstand voorkomen én krijgen de huurders de kans om zich focussen op een structurele oplossing voor huisvesting.

Overleggen over de mogelijkheden?

Bel op 020 53 17 600

Bel mij terug

 

Gemeentes

De Regenboog Groep is dankbaar voor de ondersteuning en hulp die we mogen ontvangen voor Onder de Pannen van de Gemeente Amsterdam, Zaanstad en Haarlem. De ambitie is om het project ook in andere gemeentes aan te bieden, zodat er nog meer economisch daklozen onderdak kunnen krijgen.

 

zaanstad logo
logo gemeente haarlem
Logo-Gemeente-Amsterdam

Contact

Heb je vragen over Onder de Pannen?

Bel ons: 020 53 17 600
Mail ons: onderdepannen@deregenboog.org
Als u interesse heeft in een kamer kunt u dit via de huurderslijst kenbaar maken.

 

Adres:

Droogbak 1d
1013 GE Amsterdam

Onder de Pannen is een onderdeel van De Regenboog Groep.

Wij volgen het privacyreglement van De Regenboog Groep

De Regenboog Groep